פריצה בכוח לשרת Brute Force FTP עם Hydra << קורס אונליין חינם
Menu
עברית Русский
מכללת פרקטיקיו
- מתחילים ללמוד חינם -
קורסי תכנות / סייבר / ניהול רשת

פריצה בכוח לשרת Brute Force FTP עם Hydra

קורסים למנהלי רשת מסלול מנהלי רשת
עם התמחות בשרתי מיקרוסופט
מסלול סייבר והאקינג - Hacking מסלול תקשורת ואבטחת מידע
Cisco CCNA & FortiGate & Checkpoint
מומחה ווירטואליזציה
VMware & Hyper-V
מסלול לינוקס ו-DevOps מומחה ענן של אמזון - AWS מומחה ענן של מיקרוסופט - Azure מומחה ענן של גוגל - GCP מומחה שרתי SCCM - System Center
של מיקרוסופט לארגונים גדולים
קורסי תכנות מסלול Full Stack דוט-נט
יסודות התכנות
מסלול Full Stack דוט-נט
צד שרת - Backend
מסלול Full Stack דוט-נט
צד לקוח - Frontend
מסלול Full Stack Node.JS קורסי תכנות נוספים
Java / Python / PHP
מפתח אפליקציות - אנדרואיד - אייפון מפתח משחקי מחשב - Unity מפתח תוכנות לוונדוס - WinForms מסלול DBA
התמחות במסדי נתונים – SQL
בדיקות תוכנה - QA - אוטומציה בדיקות תוכנה - QA - בדיקות ידניות בדיקות תוכנה - QA - קורסים נוספים המלצות תלמידים על PracticU
סקר שוק נכון לתאריך – 01/09/2011

הסבר קצר על שיטת הלימוד אונליין

צילמנו בסרטונים את כל ההרצאות של הקורס, כי ללמוד בכיתה לא נוח וגם יקר.
קורס בכיתה עולה מעל מ-17 אלף ₪ ואצלנו בסרטונים רק 350 ש"ח לחודש.
אם משהו לא ברור בסרטון תמיד אפשר להתקשר למרצה ולדבר איתו ישירות בטלפון.
המרצה זמין גם בווטסאפ וגם בצ'אט באתר המכללה.


חשוב לציין שבסוף כל התלמידים, מכל המכללות, כולם ביחד ניגשים לאותה בחינה חיצונית של סיסקו / מיקרוסופט / לינוקס ומקבלים בדיוק אותה תעודה.
את החברות הגדולות האלו בכלל לא מעניין איפה ואיך למדת וכמה שילמת על הלימודים.
יש מבחן אחיד לכולם, המתבצע במרכז בחינות מורשה של חברת Pearson VUE. הם עושים את הבחינות בפועל עבור החברות הגדולות בשוק.
כל שבוע יש מבחן ומי שעובר אותו מקבל תעודת הסמכה בינלאומית.

לסיכום: יש מרכז בחינות מורשה בתל-אביב, שכולם מגיעים אליו מכל הארץ ועושים שם מבחני הסמכה הבינלאומיים ומי שעובר את המבחן מקבל את התעודה ולא חשוב להם איפה ואיך למדת.


מה לעשות אם לא מבינים משהו בסרט?

פשוט מאוד, מתקשרים למכללה ומדברים ישירות עם המרצה. אפשר גם להתכתב עם המרצה במייל או בווטסאפ או בצ'אט באתר.


האם יש לכם כיתות לימוד רגילות?

להשכיר כיתה + לשלם משכורת למרצה = 17 אלף ש"ח עלות הקורס לתלמיד.
אצלנו בסרטונים מקבלים אותו חומר לימוד
ואפילו יותר, כי אין מגבלה של זמן למרצה (כמו שיש בכיתה),
בנוסף מקבלים בדיוק אותה תעודה בינלאומית,
כי מבחן הוא מבחן אחיד לכולם המתבצע במרכז בחינות מורשה
והכי חשוב שמקבלים את אותם המרצים, שמלמדים בכיתה רגילה,
רק שצילמנו אותם בסרטונים
והמחיר בסרטונים רק 350 ש"ח ולא 17 אלף כמו בכיתה רגילה.



קיימים במכללה שני מסלולי לימוד:
  1. מסלול לימוד חופשי, בלי תעודה, להעשרת ידע כללי.
    מסלול לימוד חופשי, מתאים בעיקר למי שעובד בתחום וכבר יש לו תעודות והוא לא רוצה עוד מבחנים ותעודות.

  2. מסלול עם תעודה - מתאים בעיקר לתלמידים חדשים המעוניינים בקורס מסודר,
    הכולל הגשת עבודות ופרוייקט גמר. מסלול זה מעניק בסיומו תעודת מקצוע בינלאומית.
    למעשה ההבדל היחיד בין שני המסלולים זה פרויקט גמר בסוף.
    אם מגישים את פרויקט גמר - מקבלים תעודה.
    בדיקת פרויקט גמר והנפקת תעודה כרוכים בתשלום נוסף, כפי שכתוב בדף ההרשמה.

בסיום קורס ניתן לקבל תעודות הבאות:
1. תעודה של המכללה - מותנה בהגשת פרוייקט גמר בסוף הקורס
2. תעודת הסמכה בינלאומית של מיקרוסופט העולמית - מותנה במעבר מוצלח של מבחן הסמכה חיצוני של מיקרוסופט (מבחן זה מתבצע כל שבוע במרכז בחינות מורשה בתל-אביב)


מידע כללי:
1. חומר הלימוד מורכב ממאגר עצום ומסודר מאוד של סרטים מקצועיים, הניתנים לצפיה מהבית. מאגר זה כולל הרצאות מוקלטות בעברית בצורה מסודרת ע"י המרצים הטובים ביותר. רשימת הסרטים המלאה נמצאת בתפריט בצד ימין.
2. כל סטודנט במכללה מקבל שם וסיסמה לצורך גישה לשרת הקבצים שלנו.
השרת מכיל את כל התוכנות הדרושות ללימוד וכן חומר עזר
3. הקורסים מועברים בהתאם לסילבוסים של החברות המובילות: Microsoft, Cisco

סייבר
בשנים האחרונות אנו עדים לצמיחה משמעותית בתחום לוחמת סייבר. מהי למעשה לוחמה זו וכיצד ניתן להתגונן בפניה? על כך בהמשך המאמר. לוחמת סייבר היה הניסיון לפגוע במערכות מידע או תשתיות של מידע צבאיות או אזרחיות באמצעות פריצה למחשבים וגניבה או שינוי של המידע הקיים בהן על ידי השתלת תוכנות זדוניות. הצורך להתגונן מפני לוחמת סייבר הולך ונעשה ברור ככל שהזמן עובר ואנו נחשפים לתוצאות של מתקפות סייבר על ארגונים וחברות ואפילו מתקפות על מדינות שלמות. כחלק מהמאמץ לתחם את תחום לוחמת הסייבר גיבש ארגון האומות המאוחדות מסמך המנסה להגדיר את הכללים המקובלים לניהול לוחמת סייבר באופן אופן שבו לוחמה קונבנציונאלית מתוחמת על ידי חוקים ברורים (הגם שחוקים אלה נפרצים מעת לעת).

מדוע עלה הצורך במדריך כזה?

הצורך במדריך ללוחמת סייבר עלה לאור ההתפתחויות הטכנולוגיות השונות המערבות מחשבים בצורה אינטגרלית במערכות נשק וכן במערכות אזרחיות רבות. כיום ניתן לשתק את פעולתה של ספינת מלחמה על ידי פריצה למחשביה. גם מערכות אזרחיות קריטיות בעתות מלחמה כגון בתי חולים מסתמכים על תפקוד המחשבים שלהם ולכן יש צורך בניסוח כללי שימוש בנשק הקיברנטי באותו אופן שיש צורך במדריך המגדיר את כללי השימוש בנשק קונבנציונאלי.

מהו הבסיס של המדריך ללוחמת סייבר?

המדריך ללוחמת סייבר מבוסס על אותם כללים שעליהם מבוססת הלוחמה הקונבנציונאלית. מסיבה זו ניתן לראות במדריך איסור על תקיפת מטרות אזרחיות מה שיוצר בעיה מסוימת משם שהגבול בין מטרות אזרחיות למטרות צבאיות מטשטש בתחום לוחמת הסייבר. דגש נוסף הוא שתוצאות פעולת מתקפת סייבר שקולות לכל דבר ועניין לתוצאות פעולה קונבנציונאלית. לצורך העניין ביצוע תקיפה של מחשבי בסיס שתוצאותיה הן שריפה בבסיס שקולה לכל דבר ועניין לביצוע תקיפה אווירית של הבסיס שתוצאותיה זהות.

באותו אופן גם שיגור מתקפת סייבר ממדינה ניטרלית נתפס כלא חוקי באותו אופן שטיסה מעל מדינה ניטרלית לצורך ביצוע תקיפה אווירית נחשב לכזה.

למרות שמסמך זה לא קיבל עדיין מעמד רשמי יש להניח שמדינות רבות ילמדו אותו ושבעתיד הוא ישמש בסיס לבניית מדריך רשמי ללוחמת סייבר שאכן יאמץ על ידי אומות העולם. עד אז אפשר רק לקוות לטוב.
כל הפרטים על אבטחת רשתות
אבטחת רשתות היא חיונית עבר כל חברה המעוניינת לשמור את המידע שברשת המחשבים שלה לעצמה. בקרב חברות, בעיקר חברות גדולות ישנה מודעות רבה לנושא עד כדי העסקת עובד שהמומחיות שלו היא באבטחת מידע וכל תפקידו הוא ניהול מערך אבטחת המידע בחברה. ישנם מספר דרכים להגן על הרשת מפני פריצות ונזקים.

מהו אופן השימוש ברשת המומלץ?

בימינו  אין אפשרות להגן על מחשב או רשת מחשבים לחלוטין מפני החשיפה לידיים זרות. בעצם הגלישה לאתרים או שימוש בדואר האלקטרוני ואפילו כבר בחיבור המחשבים לרשת האינטרנט החיצונית ישנו סיכון מסויים. עם זאת, שימוש נכון על ידי העובדים בחברה או אנשים פרטיים יהוו חלק מהשמירה על המידע. יש לשים לב לא לגלוש באתרים שאינם מוכרים, לא להרשם באתרים לא מוכרים עם כתובת האימייל של החברה וגם להמנע מפתיחת הדואר האלקטרוני בסביבה לא בטוחה דיה. בהבאת העובדים למודעות בעניין נעשתה חלק מעבודת האבטחה.

אילו רכיבים יגנו על הרשת?

ישנם כמה רכיבים שניתן להתקין ויגנו על הרשת מפני חשיפת המידע שבה. אחד הרכיבים הוא האנטי וירוס. האנטי וירוס מונע את פלישתם של וירוסים למערכת. כדאי לשים לב ולהשתמש באנטי וירוס של חברה מוכרת. הרכיב השני הוא Fire Wall. רכיב זה כולל חומרה ותוכנה. הוא מפריד בין רשת הארגון לרשת החיצונית. כל מידע עובר קודם כל דרכו במטרה לבדוק האם זהו מידע המוגדר לפי חוקים הקובעים מהו מידע חוקי ומה לא. רכיב שלישי הוא Group Policies. הוא קובע את ההרשאות והנגישות למידע לכל אחד מעובדי החברה.

איזו הכשרה ישנה בחום אבטחת רשתות.

עובד העוסק בתחום של אבטחת רשתות צריך להיות בעל ידע רב בתחום ובעל ניסיון מעשי. מכללות שונות מעבירות קורס בנושא המכשיר אנשים, בעיקר בעלי ניסיון בעבודה עם רשתות להיות אחראים על מערך האבטחה בחברות. זהו קורס הנמשך כשנה ומלמד את כל טכניקות העבודה באבטחת מידע כמו הצפנה, הרשאות והזדהות משתמשים.

באיזו מתכונת נלמד הקורס?

ברוב מוסדות הלימוד מדובר על קורס חד שבועי, לרוב בשעות הערב. מכללת פרקטיקיו מציעה גם קורס אונליין הנלמד בעזרת חיבור  המחשב הביתי לאתר המכללה וקבלת גישה לכל סרטוני ההסבר המפורטים המוצגים בו. כך לומד הסטודנט בזמנו החופשי ללא הצורך להגיע למכללה.